Przepyszny, mięciutki chleb pszenny na drożdżach suchych z dodatkiem oliwy extra virgin i miodu. Do wypieku używamy drożdży z torebki i mąkę pszenną chlebową (typ 750). Podczas wyrabiania chleb się mocno lepi do rąk. Nie przejmujcie się tym. I starajcie się powstrzymać pokusę dosypywania mąki pszennej. Im jej więcej, tym chleb wyjdzie twardszy. By minimalizować...
W kuchni mogę przesiadywać godzinami gotując, piekąc i testując nowe pomysły. Uwieczniam na zdjęciach dania, tak byście poczuli ich smak i zapach. Zapraszam. Zostańcie i rozgośćcie się na dłużej.
jak zauważyliście moja strona została zmieniona. :)
Wszystkie Wasze komentarze i oceny zostały przeniesione.
Mam nadzieję, że nowy wygląd będzie dla Was bardziej przyjazny i szybciej znajdziecie przepis którego u mnie szukacie na blogu.
Zapisz się do Newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi przepisami