Na Wysmakowane już bardzo jesiennie, ale stragany uginają się od dyni, którym naprawdę nie sposób się oprzeć 🙂 Dziś mam dla Was okrąglutkie kluseczki z dyni i parmezanu. Takie kluseczki możecie zaserwować jako dodatek do dania np. mięsnego, choć są tak sycące, że spokojnie mogą stanowić obiad same w sobie. U mnie po prostu oprószone...
W kuchni mogę przesiadywać godzinami gotując, piekąc i testując nowe pomysły. Uwieczniam na zdjęciach dania, tak byście poczuli ich smak i zapach. Zapraszam. Zostańcie i rozgośćcie się na dłużej.
jak zauważyliście moja strona została zmieniona. :)
Wszystkie Wasze komentarze i oceny zostały przeniesione.
Mam nadzieję, że nowy wygląd będzie dla Was bardziej przyjazny i szybciej znajdziecie przepis którego u mnie szukacie na blogu.
Zapisz się do Newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi przepisami