Zupa krem z bobu to moje tegoroczne odkrycie WOW. Połączenie smaków bobu i pora z miętą i migdałami jest lekkie, odświeżające i zaskakująco pycha. Zupa najlepiej smakuje tylko lekko podgrzana obsypana jeszcze gorącymi migdałami, prosto z patelni. Choć jeśli macie ochotę możecie ją równie dobrze spakować w pojemniczek, zabrać ze sobą do pracy i zajadać...
W kuchni mogę przesiadywać godzinami gotując, piekąc i testując nowe pomysły. Uwieczniam na zdjęciach dania, tak byście poczuli ich smak i zapach. Zapraszam. Zostańcie i rozgośćcie się na dłużej.
jak zauważyliście moja strona została zmieniona. :)
Wszystkie Wasze komentarze i oceny zostały przeniesione.
Mam nadzieję, że nowy wygląd będzie dla Was bardziej przyjazny i szybciej znajdziecie przepis którego u mnie szukacie na blogu.
Zapisz się do Newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi przepisami