Przepisy

Więcej

TrudnośćŁatwy
Wydrukuj

FIT brownie z 3 składników bez cukru, glutenu i jaj

3,5
3,5 na 5 gwiazdek (oparte na 2 ocenach)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

FIT BROWNIE Z 3 SKŁADNIKÓW BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU I NABIAŁU

Totalny HIT IG i Tik Toka ! Wiedziałam że muszę je zrobić i serio – Tobie też polecam bardzo! Zrób koniecznie! Zdrowe, mega proste, intensywnie czekoladowe BROWNIE!

3️⃣ tylko 3 składniki
❌ bez dodatku cukru (cała słodycz z bananów!)
❌ bez mąki!
❌ bez jajek!
❌ nie potrzebujesz nawet miksera! Widelec, łyżka, miska, piekarnika i do dzieła!

Zobacz koniecznie na filmie jak zrobić brownie. Daj kciuka w górę jeśli Ci się podoba i zaobserwuj mój nowopowstały kanał na YT żeby być na bieżąco ze wszystkimi video przepisami.

Zapraszam Cię też serdecznie na mój profil na Instagramie. W tym poście również znajdziesz film z szykowania ciasta -> Instagram Wysmakowane. Polub profil, zostań na dłużej i bądź na bieżąco z Wysmakowanymi postami. 

Odtwórz film na temat Zdrowe FIT brownie z 3 składników bez cukru, glutenu i jaj

FIT BROWNIE Z 3 SKŁADNIKÓW BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU I NABIAŁU

FIT BROWNIE Z 3 SKŁADNIKÓW BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU I NABIAŁU

Banany obierz i rozgnieć widelcem. Dodaj kakao i masło orzechowe. Wymieszaj. Przełóż do formy (moja o średnicy 16 cm). Piecz 20 min w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C (bez termoobiegu). Już! Gotowe 🙂

Zdrowe FIT brownie z 3 składników bez cukru, glutenu i jaj

Jeśli chcesz być na bieżąco z wysmakowanymi przepisami to zapraszam Cię serdecznie do zaobserwowania mnie na Facebook i/ lub na Instagramie. Będzie mi bardzo miło Cię ugościć.

Spodobał Ci się przepis? Sprawdź też koniecznie:
Ciastka a'la mini brownie
POPĘKANE CIASTECZKA A'LA MINI BROWNIE
Ciasteczka z krówkami jak wykorzystać krówki przepis!
CIASTECZKA Z KRÓWKAMI
szybkie proste ciasto
ZOBACZ E-BOOK I POBIERZ FRAGMENT
Blog kulinarny Katarzyna Gintrowska

Cześć! Jestem Kasia...

...gotuję, piekę ifotogafuję z pasją

W kuchni mogę przesiadywać godzinami gotując, piekąc i testując nowe pomysły. Uwieczniam na zdjęciach dania, tak byście poczuli ich smak i zapach. Zapraszam. Zostańcie i rozgośćcie się na dłużej.

SPRAWDŹ KONIECZNIE:

Instagram

Najnowsze przepisy

Mikser kulinarny

Średnia ocen

3,5
3,5 na 5 gwiazdek (oparte na 2 ocenach)

Udostępnij

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on skype
Share on pocket
Share on tumblr
Share on vk
Share on reddit
Share on stumbleupon
Share on xing
Share on digg
Share on odnoklassniki

Komentarze

Jedna odpowiedź

  1. Zrobiłam na urodziny swojemu partnerowi. Bałam się trochę, co wyjdzie z tych 3 składników, ale wyszło dobre! 😀 Smakowało solenizantowi i gościom 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Maksymalny rozmiar pliku: 2 MB. Możesz załączyć do komentarza: zdjęcie. Drop files here

Reklamy

Najnowsze przepisy

Na blogu w przepisach zazwyczaj ilości podane są wagowo (w gramach). Jeśli jednak komuś wygodniej jest odmierzać składniki łyżką czy szklanką, poniżej podaję orientacyjne ilości, które należy przyjąć. 

MIarki

  • 1 szklanka o pojemności 250 ml
  • 1 łyżka o pojemności 15 ml
  • 1 łyżeczka o pojemności 5 ml

Woda / Mleko

  • 1 szklanka = 250g, 1 łyżka = 15g, 1 łyżeczka = 5g

MĄKA PSZENNA / MĄKA ZIEMNIACZANA / CUKIER PUDER

  • 1 szklanka = 160g, 1 łyżka = 10g, 1 łyżeczka = 3g

MĄKA KRUPCZATKA

  • 1 szklanka = 210g, 1 łyżka = 10g, 1 łyżeczka = 3g

CUKIER

  • 1 szklanka = 220g, 1 łyżka = 13g, 1 łyżeczka = 5g

ŚMIETANA 30%

  • 1 szklanka = 260g, 1 łyżka = 16g, 1 łyżeczka = 5g

OLEJ

  • 1 szklanka = 230g, 1 łyżka = 14g, 1 łyżeczka = 5g

MIÓD

  • 1 szklanka = 360g, 1 łyżka = 22g, łyżeczka = 7g
To ważne zwłaszcza przy wypiekach, gdzie czasem naprawdę liczy się precyzja i często nie możemy zdać się na własny smak jak przy gotowaniu posiłków.

KAKAO

  • 1 szklanka = 70g, 1 łyżka = 5g

MLEKO W PROSZKU

  • 1 szklanka = 70g, 1 łyżka = 5g

ORZECHY ZMIELONE

  • 1 szklanka = 130g, 1 łyżka = 8g, 1 łyżeczka = 3g

WIÓRKI KOKOSOWE / MIGDAŁY ZMIELONE / PŁATKI OWSIANE

  • 1 szklanka = 110g, 1 łyżka = 9g, 1 łyżeczka = 2g

MAK

  • 1 szklanka = 160g, 1 łyżka = 10g, 1 łyżeczka = 3g

żelatyna

  • 1 łyżeczka = 3g

DROŻDŻE SUSZONE

(drożdże świeże zawsze dwa razy tyle co suszonych)

  • 1 łyżeczka = 4g
naleśniki dwukolorowe z kakao

Hej!

jak zauważyliście moja strona została zmieniona. :)

Wszystkie Wasze komentarze i oceny zostały przeniesione. Mam nadzieję, że nowy wygląd będzie dla Was bardziej przyjazny i szybciej znajdziecie przepis którego u mnie szukacie na blogu.

Zapisz się do Newslettera i bądź na bieżąco z najnowszymi przepisami